Russiske stridsvogner for infanteri snart utstyrt med en 57mm pistol?

- Annonse -

Den nye generasjonen russiske pansrede infanteri-kampkjøretøyer skal settes i drift mellom 2020 og 2021. Den består av 3 pansrede kjøretøy: 15-tonns belte T55-armada, 25-tonns belte Kurganet 30, og Boomerang i en 8×8-versjon på 25 tonn. Inntil nå ble disse 3 pansrede kjøretøyene presentert utstyrt med et Epoch-tårn, som hadde en 30 mm hovedpistol, en 7,62 mm maskingevær og to tårn for fire antitankmissiler av typen Hornet-EM. Men denne konfigurasjonen kan snart erstattes av det nye automatiske AU-220M-tårnet designet av Burevestnik Central Research Institute designkontorer, et datterselskap av Uralvagonzavod-selskapet som spesialiserer seg på produksjon av pansrede kjøretøy.

I alle fall er dette målet Georgy Zakamennykh, administrerende direktør i Burevestnik, snakker til Tass Agency under DefExpo 2020-utstillingen som for tiden holdes i India. Men denne hypotesen har også tiltrukket seg oppmerksomheten til den russiske generalstaben, som allerede hadde meldt sin interesse for dette nye tårnet, og ytelsen til denne nye pistolen.

57mm T15 Armata Turret Defense News | Bygging av pansrede kjøretøy | Den russiske føderasjonen
Nærbilde av AU-220M-tårnet montert på en T15 Armata. Legg merke til de to Ataka-B-missilene til høyre for tårnet.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Bygging av pansrede kjøretøy | Den russiske føderasjonen

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler