Naval Group ble valgt til beste industripartner i programmet "Make in India"

Forsvarsindustrien er glad i premier og selvgratulasjoner. Men noen priser sier mer enn andre. Dette er tilfellet for "Best Foreign OEM supporting Make in India"-prisen tildelt av indiske myndigheter i anledning DefExpo-utstillingen som for tiden holdes nær byen Lucknow, 200 km øst for New Delhi. Og i år er det den franske gruppen Naval Group som blir hedret av denne prisen, angående P75 Kalvari-angrepsubåtprogrammet, hvorav to enheter av 6 allerede er levert til den indiske marinen.

P75-programmet er en del av et globalt program som tar sikte på å tilegne seg industrielle ferdigheter for å utvikle og bygge konvensjonelt drevne ubåter autonomt i India. Opprinnelig dekket den 24 enheter, og ble deretter delt inn i 2 programmer, P75 dekket 6 skip med konvensjonell fremdrift, og P75i dekket 6 skip utstyrt med anaerob fremdrift. Det var den franske DCNS, som senere ble Naval Group, i samarbeid med Thales og de indiske verftene Mazagon Dock Limited som vant P75-kontrakten i 2005.

INS Kalvari sendt til kaien for å sette flytende til Naval Dockyard Mumbai Defense News | Air Independent Propulsion AIP | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon
Lansering av INS Kalvari 27. oktober 2015 ved Mazagon Dock-verft

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Air Independent Propulsion AIP | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler