Etter 9 måneder med rask vekst, lanserer Meta-Défense selskapets tilbud

- Annonse -

10. februar 2020 passerte Meta-Defense milepælen av 9 måneders eksistens, 9 måneder med intens vekst og ekstrem tetthet. I gjennomsnitt har tjenestens publikum doblet seg hver 2. måned siden den ble opprettet, og vi overgår nå gjennomsnittet 3500 unike besøkende per dag, inkludert 1500 via mobilapplikasjonen, og 10.000 artikler som vises daglig. Mobilapplikasjonen brukes av flere enn 3000 mennesker i Frankrike, Europa og verden, og mer enn 90 % av dem kobler til minst to ganger i uken. Når det gjelder sosiale nettverk, i tillegg til 30 XNUMX abonnenter på LinkedIn-kontoen, har Meta-defense overskredet 10.000 Facebook-følgere. På bare 9 måneder har Meta-Défense posisjonert seg som en stor aktør innen forsvarsinformasjon i Frankrike, men også i Europa.

Den internasjonale suksessen som ble observert de første månedene kan faktisk ikke nektes, siden 35% av brukerne kobler seg til utenfor Frankrike, inkludert 15 % fra Tyskland, Spania, Italia, Storbritannia og Hellas, 10% av fransktalende land Belgia, Sveits og Canadaog 10% av resten av verden. Antall abonnenter vokser også raskt, med særlig tilfredshet mht studentabonnementet som samler mer enn 25 % av abonnentene direkte abonnement (unntatt forretningsabonnement).

Vi blir ofte kontaktet av studenter, militært personell eller medlemmer av BITD-foreninger eller bedrifter, som ønsker å vite om deres "selskap" gir dem rett til spesielle rabatter. Det er derfor vi lanserer i dagBEDRIFTStilbud.

- Annonse -

Konkret lar CORPORATE-tilbudet et selskap tilby sine medlemmer eller samarbeidspartnere spesielle og attraktive prisbetingelser for å tegne et abonnement på Meta-Défense. Type abonnement og mengden av rabatten, som kan overstige 80%, varierer etter selskapets art, og antall personer som dette spesielle abonnementet vil bli tilbudt. Gjennomføringen er enkelt og raskt (mindre enn 24 timer), via en registreringskode og en dedikert registreringsside som bare må kommuniseres til medlemmene, og hver person kan deretter bestemme om de ønsker å tegne dette abonnementet eller ikke. Det kreves ingen forpliktelse fra selskapet om antall registrerte abonnenter. For selskaper som ønsker å gjøre det (og har midler og legitimitet), er det mulig å implementere et prinsipp omabonnementsabonnement.

Klikk her for å finne bedriftens tilbud i detalj

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler