U.S. Navy for å øke anti-skipets streikevne betydelig

Pentagons prognosebudsjett for regnskapsåret 2021 forventes å fortsette å søle blekk litt mer tid. Som hvert år publiserer Pentagon et dokument som viser hvordan de har til hensikt å bruke det – gigantiske – amerikanske forsvarsbudsjettet for det kommende regnskapsåret. Dette innebærer derfor å legge inn bestillinger, men også ofre visse programmer for å holde seg innenfor budsjettrammen satt av landets sivile myndigheter. I motsetning til det som skjer i mange andre nasjoner, kan imidlertid den amerikanske kongressen bestemme seg for å endre, noen ganger vesentlig, utgiftslinjene som er planlagt av militæret, for å redde visse industrielle programmer eller tvert imot sette en stopper for for dyre prosjekter.

Uansett hva som skjer til slutt, forblir prognosebudsjettet en interessant markør for den strategiske og doktrinære utviklingen til de amerikanske væpnede styrkene. Den viser, år etter år, hvordan Pentagon har til hensikt å tilpasse sin styrkestruktur for å møte nye trusler, samtidig som de naturlig håndterer politiske og industrielle imperativer. I år gjelder en av de mest interessante endringene, selv om de tilsynelatende er ganske subtile, forespørsler knyttet til rakettkjøp for den amerikanske marinen, spesielt siden forespørsler om ammunisjon generelt har en tendens til å bli bekreftet, i store trekk, av kongressen.

LRASM Super Hornet-forsvarsanalyse | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger
Avledet fra AGM-158 JASSM-ER, er LRASM-missilet et snikende tungt antiskipsmissil, med bedre rekkevidde, større nyttelast og forbedrede penetrasjonsevner sammenlignet med Harpoon som den erstatter.

Unngå et fall i evner i møte med Kina


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler