Endelig vil ikke prisen på F35 synke i 2020, og heller ikke i 2021 ...

Det er klart at nyhetene neppe er gunstige for F35 for øyeblikket... Etter den store mediekampanjen på slutten av 2019, som annonserte nedgangen F35-anskaffelsespriser for parti 14 og 15, under $80 millioner for versjon A ser det ut til at virkeligheten er noe annerledes. Faktisk, i anledning budsjettstudien presentert av Pentagon for kongressen for regnskapsåret 2021, ser det ut til at prisen på Joint Strike Fighters ikke bare går ned sammenlignet med 2019, men til og med å øke litt. …

Det er først og fremst utstøtingen av Tyrkia fra programmet som her stilles spørsmål ved. Ikke bare er antallet enheter som skal produseres lavere enn forventet, men delene av enheten produsert av tyrkisk industri, som må distribueres fullstendig til amerikanske selskaper og produsenter innen utgangen av mars andre partnere i programmet, så prisene deres øke betydelig under manøveren, noe som påvirker kostprisene til de 3 versjonene av enheten. I tillegg ser det ut til at internasjonale leveranser ikke vil nå, i 2021, nivåene som den amerikanske produsenten håpet på for å respektere den forhandlede reduksjonen i innkjøpsprisene. Selv om det ikke er offisielt oppgitt, er det sannsynlig at utsettelsen av full kapasitetsproduksjon av enheten til 2021, kunngjort i oktober 2019, hemmer de håpede produktivitetsgevinstene, og at utgiftene til å rette opp defektene som er observert på enheten også påvirker modellen.

Factory F35 Defense News | Jagerfly | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon
Tyrkisk industri leverte 900 deler til Lockheed-flyet, hvorav 400 kun ble produsert på tyrkisk jord

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbudet gjelder fra 10. til 20. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler