Royal Thai Air Force kunne multiplisere leverandører for å modernisere

Den 20. februar publiserte Thai Air Force (Royal Thai Air Force - RTAF) en hvitbok om detaljer landets militære gjenutstyrsprosjekter for det neste tiåret, så vel som dets langsiktige ambisjoner. Til å begynne med ville prioriteringene først og fremst forholde seg til trening, transport og redningsutstyr.

Bangkok begynner imidlertid allerede å forberede seg på moderniseringen av sin flåte av kampfly. En minneverdig kommersiell kamp kunne da spilles i Thailand, ikke av størrelsen på markedet, men av arten av konkurrentene som kunne motsette seg på stedet. Faktisk, i tillegg til den amerikanske F-16V og den svenske Gripen E, burde RTAF sannsynligvis evaluere mer regionale forslag basert på den sørkoreanske FA-50 og spesielt den kinesiske J-10C, som retter seg mot sin første ordre der. eksport.

Når det gjelder transportflyging, må Bangkok erstatte sin aldrende C-130H-flåte med et dusin nylig fly. Hvis Airbus har en planlagt tid en forførelsesoperasjon i Thailand For å plassere sin A400M der, synes RTAFs nåværende ambisjoner å være konsentrert rundt en enhet med samme kapasitet som Hercules, som plasserer den moderniserte C-130J som en naturlig kandidat, spesielt i sin tankingversjon under flukt. Erstatningen av den nyeste BT-67 (modernisert versjon av den ærverdige DC-3) kan være mer vellykket på Airbus med sin C-295, selv om Leonardo C-27J og den ukrainske An-132 også er nevnt.

RTAF Basler BT 67 Forsvarsnyheter | Militære allianser | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats
Royal Thai Air Force bruker fortsatt et halvt dusin Basler BT-67, en modernisert versjon av DC-3/C-47 som dukket opp under ... andre verdenskrig! Fornyelsen av logistikkflåten er avgjørende siden intervensjon i tilfelle naturkatastrofer er et av hovedoppdragene til RTAF

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Militære allianser | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler