Royal Thai Air Force kunne multiplisere leverandører for å modernisere

Den 20. februar publiserte Thai Air Force (Royal Thai Air Force - RTAF) en hvitbok om detaljer landets militære gjenutstyrsprosjekter for det neste tiåret, så vel som dets langsiktige ambisjoner. Til å begynne med ville prioriteringene først og fremst forholde seg til trening, transport og redningsutstyr.

Bangkok begynner imidlertid allerede å forberede seg på moderniseringen av sin flåte av kampfly. En minneverdig kommersiell kamp kunne da spilles i Thailand, ikke av størrelsen på markedet, men av arten av konkurrentene som kunne motsette seg på stedet. Faktisk, i tillegg til den amerikanske F-16V og den svenske Gripen E, burde RTAF sannsynligvis evaluere mer regionale forslag basert på den sørkoreanske FA-50 og spesielt den kinesiske J-10C, som retter seg mot sin første ordre der. eksport.

Når det gjelder transportflyging, må Bangkok erstatte sin aldrende C-130H-flåte med et dusin nylig fly. Hvis Airbus har en planlagt tid en forførelsesoperasjon i Thailand For å plassere sin A400M der, synes RTAFs nåværende ambisjoner å være konsentrert rundt en enhet med samme kapasitet som Hercules, som plasserer den moderniserte C-130J som en naturlig kandidat, spesielt i sin tankingversjon under flukt. Erstatningen av den nyeste BT-67 (modernisert versjon av den ærverdige DC-3) kan være mer vellykket på Airbus med sin C-295, selv om Leonardo C-27J og den ukrainske An-132 også er nevnt.

RTAF Basler BT 67 Actualités Défense | Alliances militaires | Budgets des armées et effort de Défense
La Royal Thai Air Force utilise encore une demi-douzaine de Basler BT-67, une version modernisée du DC-3/C-47 apparu pendant… la Seconde Guerre mondiale! Le renouvellement de la flotte logistique est essentielle puisque l’intervention en cas de catastrophes naturelle est une des missions principales de la RTAF

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Militære allianser | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler