Nye kinesiske jagerfly for å motta lav-synlig anti-radar maling

- Annonse -

I "The Art of War" argumenterer Sun Tzu for at enhver fordel eller fordel, uansett hvor liten, bør brukes hvis den ikke skader andre eksisterende faktorer. Det var sannsynligvis ved å anvende denne forskriften fra konfuciansk tanke at de kinesiske militærmyndighetene bestemte, ifølge nettstedet globaltimes.cn, for å bruke en lavsiktig anti-radar-design på alle nye kampfly som går i tjeneste med styrkene. Enheter som allerede er i bruk vil motta den samme lavsynligheten, uten å motta anti-strålingsmalingen til nye enheter. Målet er både å øke den visuelle og elektromagnetiske skjultheten til enhetene, men også å lette den nasjonale identifiseringen av enhetene takket være en standardisert farge.

Utover 5. generasjon J-20 jagerfly, var den nye allsidige J-16, en enhet avledet fra den russiske Su-30 hvor den inneholder hovedegenskapene så vel som den to-seters tandemkonfigurasjonen. allerede utstyrt med denne lyven og dette antiradarbelegget. Med dette dekretet vil de nye J-10-lettkjemperne, men også sannsynligvis transportere og støtte fly som Y-20, være utstyrt med dem, mens eldre fly, som J-11 eller JH-7, vil bare dra nytte av den lave synligheten.

J16 Kina Forsvarsnyheter | Jagerfly | Konstruksjon av militære fly
J16 har allerede hatt et anti-strålingsbelegg siden 2019, og en mørkegrå lav synlighet.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Konstruksjon av militære fly

75 % av denne artikkelen gjenstår å lese,
Abonner for å få tilgang til det!

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 6,90 €.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler