India begynner å bygge 464 nye T-90SK "Bhishma" tunge tanker

I 2019 signerte indiske myndigheter, med Russland, forlengelsen av lisensen for bygging av T-90 kampvogner av den indiske forsvarsindustrien, med autorisasjon til å bygge 464 nye T-90S, kalt "Bhishma" i India, oppkalt etter den beskyttelsesguden for indisk mytologi. den bygging av disse nye tankene er nå startet, og vil tillate New Delhi å utstyre 8 nye regimenter med tunge stridsvogner beregnet på å bli plassert på den østlige grensen mot Kina.

Når kontrakten er utført, vil de indiske væpnede styrkene ha mer enn 2000 T-90-tallet bevæpning av 32 pansrede regimenter, hver med 45 stridsvogner i kø, og 17 stridsvogner i reserve. Disse vil utfylle de 4 regimentene utstyrt med den lokale Arjun-tanken, og rundt 32 regimenter som bruker Ajeya tungtank, en modernisert versjon av den russiske T72. Totalt stiller de opp nesten 4500 tunge stridsvogner og nesten 70 pansrede regimenter, noe som gjør den til den tredje største pansrede hæren i verden.

T90 india Nyheter Forsvar | MBT kampvogner | Bygging av pansrede kjøretøy
Bhishma representerer ryggraden til indiske tunge pansrede styrker

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | MBT kampvogner | Bygging av pansrede kjøretøy

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler