Marinestyrker og koronavirus: hvilken nytte har dagens og fremtidige helsekriser?

Litt tidligere på dagen, vi returnerte i detalj til utplasseringen av Tonnerre amfibiske helikoptertransportør (PHA) på Korsika, for å evakuere pasienter fra coronavirus. Med utplasseringen av et feltsykehus i Mulhouse og bruken av Morphée-sett fra flyvåpenet for transport av visse pasienter, ble turenre denne helgen gjort av Tonnerre mellom sørkysten av Frankrike og Korsika viser de væpnede styrkenes engasjement i kampen mot koronaviruset.

Likevel, i vår artikkel publisert fredag ​​kveld om ryktene og falske nyhetene rundt bruken av hærene i denne krisen, Vi konkluderte med hypotesen om at visse militære midler uunngåelig ville bli utplassert utenfor metropolen for å delta i kampen mot Covid-19. Dermed kan bruken av Thunder på Korsika vel bare være et første skritt, og andre distribusjoner kan skje i løpet av de dagene og ukene som kommer til utenlandske territorier, så vel som i havet Indisk enn i Atlanterhavet eller Stillehavet.

Tonnerre Corse Coronavirus Militære allianser | Forsvarsanalyse | Hærens budsjetter og forsvarsinnsats
Le Tonnerre gjorde i helgen en rundreise mellom Sør-Frankrike og Korsika for å overføre pasienter fra Covid-19. Mistral-klassen er spesielt godt rustet til å takle anspente humanitære situasjoner

Coronavirus i de utenlandske territoriene: en tidsbombe


LOGO meta forsvar 70 Militære allianser | Forsvarsanalyse | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler