India oppdaterer prosedyrer for innkjøp av forsvar og styrker Make In India

- Annonse -

I 2002 etablerte India et regelverk rundt våpenkontrakter med lokal eller internasjonal industri. Denne bestemmelsen oppdateres jevnlig for å tilpasse seg politiske, industrielle og økonomiske endringer i landet. Mens den siste oppdateringen var i 2016, bestemte India seg for å utvikle en DPP 2020 som skulle valideres de neste dagene. Denne nye DPP bør styrke indisk industris involvering i forsvarsprogrammer. Men det vil også gi nye muligheter for væpnede styrker, særlig ved å innføre kategorier knyttet til utleie av utstyr til væpnede styrker.

Hovedendring av DPP 2020 sammenlignet med forrige versjon: Andelen av indisk produksjon i forsvarskjøp vil bli økt. Hensikten med DDP er å definere en liste over kriterier som gjør det mulig å etablere en prioritetsrekkefølge under anbudsinnkallinger fra Forsvarsdepartementet. Konkurrenter som tilbyr de fleste fordeler for den indiske industrien, blir så favorisert.

Scorpene India News Defense | Forsvarsindustriell konsolidering | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger
For Scorpène hadde Naval Group gjort en betydelig innsats for å muliggjøre 30% produksjon i India. For fremtidige kontrakter i India vil det være nødvendig å overføre deler av ferdighetene på våpensystemet og programvaren for å oppnå 50 % av Make In India

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Industriell konsolidering Forsvar | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler