Boeing fortsetter å gå videre på det lojale Wingman-programmet i Australia

Boeing Australia gjorde nylig to nye fremskritt på sitt Loyal Wingman-program, avduket for et drøyt år siden. I februar, flykroppen til den første prototypen endelig var satt sammen. I dag ble denne demonstranten som ble samlet plassert på landingsutstyret for første gang, og dens interne systemer ble slått på for første gang.

Loyal Wingman er utviklet med støtte fra Royal Australian Air Force som en del av Advanced Development Program, og er en 11,7 m lang stealth-ledsagerdrone beregnet på å følge langdistanse kampflyangrep. Produsenten omtaler det derfor internt som "Boeing Airpower Teaming System". For RAAF må maskinen kunne samhandle med et Super Hornet, Growler eller F-35 kampfly, men også med E-7A Wedgetail radarfly og maritime patruljefly. P-8 Poseidon. For å gjøre dette vil Loyal Wingman bruke kunstig intelligens som vil tillate den å utføre oppdrag autonomt, men kan også fjernstyres av mannskapene på flyene den følger med.

Lojale Wingman flyskrog Defense News | Australia | Automatisering
Den første flykroppen til Boeing Australias Loyal Wingman ble satt sammen i februar. Den hviler nå på landingsutstyret og strømforsyningen er aktivert.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Australia | Automatisering

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler