Covid-19: Thailand og Sør-Korea for å redusere forsvarsbudsjettene betydelig

Dette er ingen overraskelse for noen: mange land kommer til å være det førte til å redusere forsvarsutgiftene i de kommende månedene. På den ene siden vil ikke de økonomiske konsekvensene av krisen gjøre det mulig å opprettholde samme investeringsnivå. På den annen side vil opinionen i mange land kreve at militære investeringer spesielt brukes under økonomisk gjenoppbygging, spesielt for land som er vant til å importere våpen. Asia har vært det første kontinentet som er rammet av pandemien, og det er logisk å finne de første kunngjøringene i denne retningen der.

Som vi allerede har nevnt, har Thailand bekreftet at det vil redusere sine militære utgifter drastisk. Dette vil særlig gjøres i marinesektoren, av operasjonelle og politiske grunner som vi allerede hadde diskutert. Nå vet vi mer om programmene som vil bli påvirket av disse beslutningene. Som forventet er det marinen og dens ubåtprogram som vil betale den tyngste prisen for gjenoppbyggingen av landet.

Saab 340 AEW Gripen D Thailan Defense News | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militære marinekonstruksjoner
Covid-19-epidemien og dens økonomiske konsekvenser kan godt være langsiktige. Den thailandske marinen og luftforsvarets moderniseringsprogrammer kan bli særlig berørt.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militær marinekonstruksjon

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler