Israel skaffer seg bortkommen FireFly-ammunisjon for å støtte spesialstyrker og infanteri

Det israelske forsvarsdepartementet apordre om et ikke avslørt antall vilkårlig ammunisjon (plyndrende våpen) av Spike FireFly-type, optimalisert for nærkamp. Særlig lett, FireFly vil kunne brukes til både presisjonsstreik og rekognosering, og kombinerer funksjonene til herreløs ammunisjon og lett drone, avhengig av nyttelasten om bord.

Ingen tror derfor at denne blandede bruken bare vil forsterke forvirringen mellom droner og svag ammunisjon, idet sistnevnte ofte beskrives som selvmordsdroner eller selvmordsbomber. Imidlertid, hvis moderne vagrant ammunisjon skylder mye til teknologiske fremskritt i dronesektoren, utgjør den nå en klasse ammunisjon fra hverandre, noe FireFly utfyller i bunnen av spekteret.

Firefly rafael Nyheter Forsvar | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Militære droner og robotikk
Israel anskaffer seg FireFly slentrende ammunisjon for å støtte sine spesialstyrker og infanteri 3

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Militære droner og robotikk

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler