Boeing tilbyr superkoblede fly som er i stand til å motvirke stealth-trusler med Super Hornet Block III

8. mai ga Boeing ut en video som viser den første F / A-18F Super Hornet Block III forlater fabrikken. Ved å presentere en rekke tekniske evolusjoner, bør Block III lykkes på slutten av året Super Hornet Block II, hvor de siste eksemplarene var levert til den amerikanske marinen 17 i april i fjor.

Dette flyet er det første av to Block III Super Hornets beregnet på å utføre flytester til fordel for den amerikanske marinen. Det vil dermed gradvis motta alt utstyr spesifikt for Block III-standarden, slik at det første fullt utstyrte flyet kan leveres i løpet av de kommende månedene. Sammenlignet med Block II, som massivt utstyrer amerikanske marineskvadroner, bør Block III presentere en rekke forbedringer når det gjelder tilkobling, sensorer, grensesnitt og autonomi.

Fabrikklansering Super Hornet Block 3 Defense News | Jagerfly | Forsvarskommunikasjon og nettverk
Den første Super Hornet Block III da den forlot fabrikken. Super Hornet Block IIs hadde en levetid på 6000 flytimer, økt til 7500 timer ved et oppgraderingsprogram. Block III har en levetid på mer enn 9000 flytimer, både for nye fly og for Block II-er som skal oppgraderes.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Kommunikasjons- og forsvarsnettverk

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler