Huaweis 5G-nettverk kan bringe det militære samarbeidet mellom London og Washington i fare

På forhånd er det ingen forbindelse mellom utplasseringen av et sivilt 5G-telenett og forsvarsavtalene mellom to historiske partnere som Storbritannia og USA. I et klima med handelskrig mellom USA og Kina, unnlater imidlertid Trump-administrasjonen ikke å legge press på sin nærmeste allierte så vel som på sine potensielle fiender.

Som melder Telegraph, et visst antall amerikanske senatorer ønsker å innføre i NDAA (National Defense Authorization Act) en klausul som forbyr parkering av fly på baser i et vertsland anket til entreprenører som er utsatt for 5G- og 6G-nettverk. Forstå med det at disse republikanske medlemmene av kongressen ønsker lovlig å forby utplassering av militære midler i land som spesifikt ber om Huawei eller ZTE for å designe sine 5G- og Wifi-nettverk.

Huawei News Defense | Jagerfly | Awacs og elektronisk krigføring
Hvis handelskrigen mellom Huawei og Google ble mye omtalt i den generelle pressen, på grunn av dens konkrete innvirkning på brukere av Huawei-produkter, fikk utsettingen av Huawei og ZTC i USA også alvorlige konsekvenser i teknologiforsvaret.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Awacs og elektronisk krigføring

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler