De første to V-22 Ospreys som ble levert til Japan etter flere års ventetid

8. mai 2020, to V-22 Osprey-konvertible fly fra den japanske Ground Self-Defense Force (JGSDF - Japan Ground Self-Defense Force) kom først på japansk jord. Et sivilt kjøretøystransportfartøy losset faktisk de to flyene, rotorer og brettede vinger, på en kai nær Iwakuni militærbase. Denne ankomst på japansk jord skjer nesten tre år etter levering av det første flyet til JGSDF. Til nå hadde japanske politiske og administrative vansker tvunget flyene til å forbli stasjonert på amerikansk jord.

Som den første og for øyeblikket den eneste eksportkunden til Osprey, bør Japan utnytte potensialet til V-22 i årene fremover. Gjennomført av landstyrken forventes det at Osprey vil støtte utplasseringen av den nye japanske amfibiebrigaden. Denne elitenheten ble opprettet i 2018 etter modell av US Marines Corps. forsvare japanske øyer og holmer.

V 22 japan Forsvarsnyheter | Amfibisk angrep | Transport Luftfart
Japansk V-22 Osprey under lossing i Japan. De to første flyene ankom et sivilt ro-ro-skip.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Assaut amphibie | Aviation de Transport

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler