Fremtidige treningsfly fra US Navy vil kanskje ikke gå om bord i amerikanske flyskipere

Den 14. mai sendte den amerikanske marinen en forespørsel om informasjon (RFI) angående et nytt jetfly beregnet på å trene sine piloter til å lande på hangarskip. Hvis det foreløpig bare er et spørsmål om å finne ut om tilbudene som er tilgjengelige fra produsenter, markerer denne RFI lanseringen av programmet for å erstatte Boeing T-45 Goshawks som for tiden brukes av den amerikanske marinen.

Forespørsler fra NAVAIR (ansvarlig for styring av den amerikanske marine luftfarten) forholder seg imidlertid ikke til et navaliserte fly som er i stand til å gå ombord på hangarskip. I følge offisiell dokumentasjon leter den amerikanske marinen etter et fly avledet fra en eksisterende treningsjet som er i stand til å simulere et komplett taktisk miljø og utføre berørings-og-gå på land og på flybaner .

T 45C Goshhawk emals uss gerald ford Defense News | Automatisering | Trenings- og angrepsfly
Fremtidige treningsfly fra den amerikanske marinen kan ikke gå om bord på amerikanske hangarskip 3

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Automatisering | Trenings- og angrepsfly

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler