Sikorsky tilbyr sin S-70i Armed Black Hawk på Filippinene og prøver å gjenopplive markedet for væpnede manøverhelikoptre

Visst, det lille filippinske markedet vekker alle ønsker! I en tidligere artikkel, har vi faktisk sett hvordan amerikanerne Bell og Boeing posisjonerte seg med radikalt forskjellige tilbud for på kort varsel å erstatte tilbudet fra den tyrkiske industrimannen TAI. Vinneren av denne kommersielle konkurransen vil kunne plassere et halvt dusin kamphelikoptre hos det filippinske flyvåpenet. Hvis de filippinske ambisjonene fremstår som beskjedne, teller kontraktene fortsatt i hundrevis av millioner dollar.

Men for amerikanske produsenter blir det filippinske markedet i hovedsak sett på som et utstillingsvindu for hele Asia-Stillehavsregionen, hvor behovet for kamphelikoptre anslås til flere hundre eksempler. I denne sammenheng har en tredje amerikansk konkurrent nettopp annonsert sin deltakelse i den filippinske konkurransen. Mens Boeing og Bell tilbyr dedikerte kampfly, Sikorsky håper å posisjonere seg med Manila med sin Armed Black Hawk, et allsidig helikopter som ikke mangler på argumenter å forføre.

Sikorsky S 70i Blackhawk SP YVA Defense News | Konstruksjon av militære helikoptre | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger
For Filippinene tilbyr Sikorsky S-70i, en internasjonal variant produsert i Polen av den berømte Black Hawk. Under sine ESSS-laster kan Armed Black Hawk bære opptil 16 Hellfire-missiler, 12,7 mm maskingevær, 20 mm kanoner, drivstofftanker eller 70 mm rakettkaster. To 7,62 mm minipistoler er plassert ved frontvinduene.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Konstruksjon av militære helikoptre | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbudet gjelder fra 10. til 20. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler