Med et nytt salg i Marokko bekrefter Boeing AH-64 Apache sin status som verdens bestselger

Saken hadde pågått i snart et år allerede. I 2019 etter kjøpet av nye F-16-er, hadde Kongeriket Marokko kunngjort sin intensjon om å anskaffe AH-64 Apache kamphelikoptre fra amerikanske Boeing. Siden svikt i salget av Rafale fransk i 2006, og til tross for anskaffelsen av en fransk FREMM-fregatt, Rabat virker nå resolutt vendt mot samarbeid med USA innen forsvar og våpen anskaffelse. I november i fjor, logisk sett Washington autoriserte salg av 36 Apache-helikoptre via prosedyren for utenlandsk militær salg (FMS), som garanterer lave priser og raske leveranser. Bare gjensto i Marokko for å bekrefte kjøpet og signere kontrakten, hva som nå er gjort.

I 2024, på tidspunktet for de første leveransene, blir Marokko den 17.e bruker av Apache-helikopteret. AH-1986 Apache er et tungt kamphelikopter som er kjent for å være dyrt og sammensatt å betjene i 64, og kontinuerlig oppdatert siden. Imidlertid fortsetter dette flyet som markedsføres av Boeing å kjede kontrakter med nye kunder som historiske kunder, mens det er interessant alltid flere utsikter. Det må sies at de siste variantene av Apache tilbyr virkelig enestående driftsmuligheter.

AH 64TH APACHE GUARDIAN Forsvarsnyheter | Konflikt i Mali | Konstruksjon av militære helikoptre
AH-64E Apache Guardian er den nyeste varianten av den berømte Apache. Den har en Longbow-radar over radaren, en flyramme som er egnet for det marine miljøet og muligheten til å fjernstyre droner

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Conflit au Mali | Construction d'Hélicoptères Militaires

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler