Covid-19: Singapore forsinker leveranser av ubåter og helikoptre, men fortsetter forsvarsmoderniseringen

D'après Forsvarsnyheter, den Singaporeanske væpnede styrken ga nylig kunngjøringer om virkningen av Covid-19-pandemien på materielle anskaffelsesprogrammer. De viktigste forsinkelsene bør angå leveranser av nye generasjons ubåter og transporthelikoptre planlagt i år, som bør utsettes med ett eller to år. Innkjøpsplanlegging F-35B stealth jagerfly ville imidlertid ikke bli påvirket av den aktuelle krisen.

Hvis Asia-Stillehavsregionen var en av de første som ble rammet av pandemien, ser det ut til at situasjonen nå nesten har kommet tilbake til det normale i Singapore, som med suksess har klart å spre viruset i landet. Forsvarsminister Ng Eng Hen bekreftet at de unge mennene som ble kalt opp for å tjene i de væpnede styrkene som en del av verneplikten hadde gjenopptatt treningene. Singaporean styrker forventes også å gjenoppta deltakelse i store internasjonale øvelser som arrangeres i regionen. En formidabel klassefregatt (singaporisk versjon av den franske Lafayette-klassen) bør delta i den internasjonale RIMPAC-øvelsen som ble arrangert av den amerikanske marinen på Hawaii neste måned.

Type 218SG Invincible Singapore Defense News | Militære allianser | Jagerfly
Den første Type 218SG ble lansert i februar 2019 i Kiel, Tyskland. Den skal ikke leveres til Singapore-marinen før 2022 nå.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Militære allianser | Jagerfly

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler