Rafale: Flytester av den nye 1000 kg AASM-ammunisjonen har begynt

For noen måneder siden introduserte vi deg for beskriver den nye F4-standarden til det franske jagerflyet Rafale, produsert av Dassault Aviation. I tillegg til bemerkelsesverdige forbedringer innen sensorer, tilkobling og logistikk Rafale F4 måtte også integrere nye luft-til-luft og luft-til-bakke våpen. Hvis MICA-NG og den renoverte SCALP er basert på kjente våpen, er 1000 kg AASM utviklet av Safran virkelig en helt ny ammunisjon.

I flere år nå har modeller av AASM-1000 vært utstilt på ulike luftfartsmesser og utstillinger. Siden lanseringen av F4-programmet i januar 2019 har det imidlertid ikke vært nyheter om denne nye drevne bomben beregnet på å erstatte GBU-24 av amerikansk opprinnelse under vingene til Rafale. Inntil i dag, men når et bilde av en Rafale utstyrt med et par AASM-1000 ble avduket på sosiale nettverk, spesielt på Twitter-kontoen til Defense'Aero.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Guidede bomber

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler