Med KRAKEN tilbyr Turgis & Gaillard en revolusjonerende båt for spesialstyrkene

For fire dager siden ble det arrangert møter for forsvarsinnovasjon i Morbihan, under ledelse av nestleder Jean-Michel Jacques, visepresident i Forsvarskommisjonen. Muligheten for Turgis & Gaillard-gruppen å presentere KRAKEN, en angrepsbåt for spesialstyrker utstyrt med et nytt konsept kalt "variabel oppdrift".

Turgis & Gaillard-gruppen

Turgis & Gaillard-gruppen ble grunnlagt i 2011 og har allerede nesten 250 ansatte spredt over hele Frankrike, spesielt i Morbihan gjennom Navale et Industrie Lorientaise-nettstedet. Konsernet har på få år vært i stand til å utvikle seg innen alle forsvarssektorer, enten det er innen operativt vedlikehold, vedlikehold av industriområder eller til og med levering av utstyr. I dag er Turgis & Gaillard etablert i India og innoverer også innen sivil industri, med sine SunWave-solskip.

SunWave Family AAROK Defence Analytics | Amfibieangrep | Militær marinekonstruksjon
Innovasjonene introdusert på KRAKEN kommer i stor grad fra FoU utført i SunWave-grenen til Turgis & Gaillard-gruppen. SunWave leverer allerede elektro-solskip, og nyter enormt mye når det gjelder marinearkitektur.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Amfibieangrep | Militær marinekonstruksjon

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler