I sin tur presenterer Russland sin selvgående pistol "Caesar-like"

Coco Channel pleide å si at suksess ble målt etter antall kopier. I henhold til denne forskriften kan de franske Nexter-teamene som designet den selvgående CEASAR-pistolen være stolte av seg selv! Fordi etter Japan, India, porselen, Israel og USA, er det Russlands tur til å presentere en modell som er veldig inspirert av det franske konseptet, Malva. Montert på et 8×8 BAZ-6010-chassis, er Malva, designet av Burevestnik Central Research Institute til produsenten Uralvagonzavod, mye nærmere den tunge Caesar enn den originale modellen, i den reneste modellen av russisk industri.

Fremkalt for første gang i oktober 2019 som en del av Nabrozok-prosjektet (Sketch på russisk), the selvgående pistol 2S43 Malva er utstyrt med en 2mm 65A152 kanon og 47 kaliber (lengde på røret uttrykt i forhold til kaliberet på kanonen, dvs. 47x152mm = 7,15 meter), spesielt utstyrer den 2S19 Msta selvgående kanonen, og viser en rekkevidde, alt i alle beskjedne, 30 km med ekstra fremdriftsskaller. Den ville tilby en skuddhastighet på 8 skudd i minuttet takket være et nytt lastesystem, og ville ha moderne pekeutstyr og informasjonssystemer. Som alle systemer i Nabrozok-programmet, er Malva lufttransportabel, selv om det virker åpenbart at det vil kreve en veldig stor enhet for å flytte et slikt kjøretøy.

CAESAR i tung versjon på et 8x8 chassis Defense News | Artilleri | Bygging av pansrede kjøretøy
Nexters CAESAR i en tung 8×8-versjon, en konfigurasjon spesielt valgt av Danmark for å utstyre sine væpnede styrker

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Artillerie | Construction de véhicules blindés

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler