Vil Russland komme Lukashenko til hjelp i Hviterussland?

- Annonse -

Etter å ha instrumentalisert opposisjonen med Moskva ved å utplassere styrker langs grensen mellom Hviterussland og Russland, appellerte den hviterussiske president Alexander Lukashenko til Russland i morges under en telefonintervju med president Vladimir Putin.

Den hviterussiske presidenten begrunnet denne forespørselen med å argumentere for manipulering av folkemengder og populær misnøye av "eksterne krefter", Europa og USA for ikke å nevne dem. Og den russiske presidenten for å svare at han sammen med sin kollega var overbevist om at "situasjonen raskt vil komme i orden", noe som antyder muligheten for en forestående russisk intervensjon i landet for å få slutt på de populære demonstrasjonene. og de økende streikene.

Putin Lukasjenko Forsvarsnyheter | Hviterussland | Utplassering av styrker - Gjenforsikring
Etter to tiår med jevne forhold, har Alexander Lukasjenko og Vladimir Putin hatt forhold under spenning de siste månedene, og sistnevnte ønsket å fremskynde integreringsprosessen mellom Hviterussland og Russland.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Hviterussland | Utplassering av styrker - Gjenforsikring

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler