Med Akinci fullfører Tyrkia sitt utvalg av væpnede droner med lang utholdenhet

Tyrkiske droner har de siste månedene blitt mye brukthar bevis på deres driftseffektivitet, enten i operasjonsteatre i Syria, Libya eller Irak. Enten det er den mellomstore Anka-dronen eller den lette TB2-dronen, kombinerer de bemerkelsesverdig utholdenhet (24 timer), effektive deteksjons- og kommunikasjonsevner og påvist ammunisjonsbæreevne. Således, i Libya Tyrkisk TB2 ødela angivelig flere Pantsir S1-luftvernsystemer levert av De forente arabiske emirater til general Haftars styrker, mens de kun registrerte et begrenset antall tap. I tillegg er de kjent for å være rimelige, med TB2 som ble annonsert til en enhetspris på bare 5 millioner dollar.

Designeren av TB2, Bayraktar hadde åpenbart ingen intensjon om å hvile på laurbærene, ved å bare utvikle TB2 som var kommet i bruk, en ny, mye tyngre modell, Akinci, en tomotors drone som tilbyr ytelse nær den amerikanske MALE. droner som Reaper. Den nye dronen, som foretok sin første flytur i desember 2019, har nettoppgjennomføre en annen én times flytur, ifølge Bayraktar, muligheten til å presentere ytelsen til enheten og dens operasjonelle potensial.

Akinci drone infographic Defense News | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Kampdroner
Denne infografien presenterer hovedtrekkene til Akinci-dronen fra Bayraktar

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Kampdroner

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler