Russland for å utvikle sin egen lojale Wingman-type drone

- Annonse -

Den russiske luftfartsgruppen Kronstadt avslørte ca.se en lojal Wingman-type drone til fordel for de russiske luftstyrkene. Referert til med navnet Grom (torden), ville dronen ha en maksimal startmasse på 7 tonn, og kunne frakte 2 tonn last. Dens dimensjoner, med en lengde på 13,8 m, et vingespenn på 10 meter og en høyde på 3,8 meter, plasserer enheten i kategorien Australian Loyal Wingman-prosjekt basert på Boeing AirPower Teaming System eller ATS, 12 meter lang, der XQ-58A Valkyrie av den amerikanske Kratos ikke overstiger 9 meter.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Kampdroner | Militære droner og robotikk

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.

- Annonse -

Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler