US Navy reparasjonsevner for lave i konflikt med Kina

Observasjonen av kontreadmiral Eric Ver Hag, sjef for kontoret som fører tilsyn med vedlikehold og modernisering av US Navy-skip, er endelig. Ifølge ham har den amerikanske marinen i dag ikke tilstrekkelig industriell kapasitet til å opprettholde og modernisere flåten i fredstid. Hvis en konflikt skulle bryte ut, spådde den amerikanske generalsjefen, med henvisning til Kina uten å sitere den, ville den amerikanske marinen ganske enkelt ikke ha mulighet til å reparere skadede skip raskt nok til å støtte militære aksjoner i tide.

Dette funnet gjenspeiler funnene i en intern United States Marine Corps-studie, publisert tidligere i år, som fremhevet mangelen på tilstrekkelig industriell respons for å reparere amerikanske marineskip i del av en høyintensitetskonflikt. Motsatt har andre land, som Kina, men også Russland, betydelig modernisert og økt kapasiteten på dette området, slik at selv med en større startflåte, kunne USA godt finne seg i underkant. digital hvis en konflikt skulle vedvare.

Burke destroyere News Defense | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militære marinekonstruksjoner
Vedlikeholdet av US Navy-skip er nå utsatt for mange forsinkelser, noe som skaper strukturell slitasje, selv om operasjonelt press fortsetter å øke.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militær marinekonstruksjon

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler