Beijing distribuerer luftvernsystemer mot India i Doklam

Mens Beijing og New Delhi offisielt fortsatt er engasjert i en normaliserings- og frigjøringsprosess langs demarkasjonslinjen som fungerer som grensen mellom de to landene i Ladakh-regionen, øker de to leirene initiativ for å styrke sine respektive defensive posisjoner. Således viser nylige satellittbilder publisert på Twitter av forsvarsspesialisten defestra at People's Liberation Army har påtatt seg byggingen av infrastruktur beregnet på å imøtekomme luftvernsystemer nær Doklam, i krysset mellom India, Kina og Bhutan, et område som hadde vært gjenstand for spenninger mellom de to landene mens Kina bygde en vei ansett som strategisk av India, og krysset det nøytrale Bhutan.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Luftvernforsvar | Utplassering av styrker - Gjenforsikring

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler