USAs forsvarsindustri organiserer for å utvide produksjonen av prototype

Gruppen som samler, i USA, landets forsvarsindustri, National Armaments Consortium, kunngjorde, i samarbeid med Ordnance Technology Consortium ved Department of Defense og Army Contracting Command of the US Army, lanseringen av et initiativ ment å akselerere og utvide konverteringen til prototypeform av forsvarsforskningsarbeid.

Konkret, den NAC har til hensikt å spille rollen som sentraliseringsorgan å lette og fremskynde finansieringen av prosjekter og utformingen av prototyper, for å lette byrden både for medlemmene som ber om finansiering fra forsvarsdepartementet, og for forsvarsdepartementet selv, noe som i stor grad reduserer den aktuelle prosedyren. Dette initiativet reagerer på den raske økningen i antall prosjekter pilotert av eller for DoD, som når 650 aktive prosjekter i dag, og berikes med 150 nye prosjekter hvert år, og at med omorganiseringen av det amerikanske forsvaret, forventer NAC fremveksten av en bølge av 350 nye filer og nesten 1.400 nye hvitbøker.

Arquus fabrikkens forsvarsnyheter | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | FORENTE STATER
Hvis Vesten perfekt mestrer styringen av FoU og de industrielle fasene av forsvarsprosjekter, er utformingen av prototyper et svakt ledd som fører til et stort tap av energi og kunnskap i sektoren.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | FORENTE STATER

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler