Tyrkiske droner for å motta satellittkobling og tiltrekke seg kunder

Med israelsk bortkommen ammunisjon har israelske droner som den nå berømte Bayraktar TB2 utvilsomt vist stor effektivitet under konflikten i Nagorno-Karabakh, en konflikt der de deltok i elimineringen av en stor del av pansrede kjøretøyer og armenske festningsverk, til tross for tilstedeværelsen av luftvernmidler som SA-8-batterier av sovjetisk opprinnelse. Kun disse suksessene bekrefte de som allerede er registrert i Libya og Syria, teatre der de spesielt har oppnådd betydelige suksesser mot moderne luftvernsystemer som den russiskproduserte Pantsir S1, selv om de er designet for å kjempe mot denne typen trusler. En ubekreftet rapport nevner til og med ødeleggelsen av et armensk TOR M1-system forrige uke, selv om det er kjent for å være svært effektivt mot droner.

Økonomisk å bygge, tyrkiske TB2-er er tilgjengelige i stort antall, og tilbyr ytelser absolutt lavere enn American Reapers eller Chinese Sharp Sword, men åpenbart tilstrekkelig til å utføre en rekke operasjoner som spenner fra etterretning til gjennomføring av luftangrep. artilleri, og kan til og med bruk tyrkiskproduserte MAM-L og MAM-C guidede Air-Ground-våpen. Imidlertid led TB2 av en alvorlig mangel, behovet for å opprettholde en direkte eller videresendt siktlinje mellom kontrollsenteret som dirigerer dronen, og selve dronen, noe som i betydelig grad begrenser mulighetene for å bruke 'enheten.

MAL L smart mikroammunisjon Forsvarsnyheter | Konflikt i Libya | Nagorno-Karabakh-konflikten
TB2 kan bære intelligent mikro-ammunisjon som MAM-L utstyrt med en termobarisk ladning som kan nå mål opptil 8 km unna.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Konflikt i Libya | Nagorno-Karabakh-konflikten

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler