Meta-Defense overstiger 30 million artikler lest på XNUMX dager

Det har nå gått litt over 500 dager siden Meta-Defense-siden ble lansert, med ambisjon om å tilby en ny tilnærming til Forsvarsnyheter. Ved å stole på en omfattende digital tjeneste, basert på et nettsted, en mobilapplikasjon og sider på de viktigste sosiale nettverkene, er artiklene som tilbys ment å være tilgjengelige, men komplette, for å tilfredsstille både de mest krevende fagfolk i La Défense og folk som oppdager dette universet.

Suksessen er med god stemme, siden tjenesten etter litt over et og et halvt års eksistens viser bemerkelsesverdig statistikk i lys av temaet. Dermed, over 30 rullende dager, ønsker Meta-Défense velkommen til mer enn 250.000 XNUMX unike besøkende og mer enn 500.000 økter, som konsulterer mer ennen million varer. De 50 til 60 artiklene som publiseres månedlig blir sett i gjennomsnitt i 3 minutter og 20 minutter, noe som indikerer at et stort antall lesere faktisk leser artikkelen i sin helhet. Av de 250.000 XNUMX unike månedlige besøkende, mer enn 110.000 XNUMX er gjengangere, og Meta-Defense blir konsultert mer enn 3 ganger i uken av mer enn 25.000 XNUMX mennesker nå.

Skjermbilde 2020 09 15 til 19.22.28 Meta-Defense
Meta-Defense-nettstedet når ofte høye trafikktopper som kan overstige 300 og til og med 500 samtidige brukere.

Nettstedet tilbyr mer enn 2000 artikler, med et gjennomsnitt på 6000 tegn, et format som virker egnet for konsultasjon både på datamaskin og mobil. Hver måned overskrider 2 til 3 artikler grensen på 50.000 6 konsultasjoner, og 7 til 25.000 nær den på 65 30. 5 % av øktene gjøres fra en smarttelefon, XNUMX % fra en datamaskin og XNUMX % fra et nettbrett. søknaden brukes av mer enn 7000 mennesker, og er bemerkelsesverdig godt distribuert mellom IOS- og Android-brukere.

Brukerprofilen er ganske konsistent med forventningene, med 85 % menn og 15 % kvinner. 30 % av brukerne er mellom 18 og 34 år, 40 % mellom 35 og 65 år, og ytterligere 30 % over 55 år. 70% av øktene kommer fra Frankrike, men internasjonal bruk representerer en økende andel av forbindelser. Dermed kobler mer enn 5000 brukere til hver måned fra Tyskland, av Belgia og og Grèce, 4000 av Italia, av Sveits og Canada, 3000 fra Japan, Av Nederland ogSpania. Totalt er dette 26 land hvor mer enn 1000 unike besøkende kobler seg til hver måned.

Skjermbilde 2020 10 26 til 22.04.44 Meta-Defense
Innlegg på sosiale nettverk genererer mange reaksjoner, delinger og kommentarer

Det sosiale aspektet har også vokst, med 23 abonnenter på Frankrike-Facebook-siden, og 21.000 1.300 abonnenter på internasjonale sider. Twitter-kontoen følges allerede av XNUMX personer, mens kontoen LinkedIn følges av 32.000 XNUMX mennesker. Faktisk er Meta-Defense nå godt etablert i forsvarets økosystem i Frankrike, men også i Europa, både med industri og militære myndigheter, og spesialisert universitetsopplæring. Som sådan er 35 % av registrerte abonnenter studenter.

Sosiale nettverk representerer 12,5% av månedlige økter, knyttet til henvisende nettsteder. Organiske søk, hovedsakelig fra Google, genererer 25% av trafikken, mens 50% av besøkene er direkte, som er i tråd med den registrerte lojalitetsgraden. Den månedlige veksten i besøkende trafikk til nettstedet varierer mellom 15 og 25%, med en gjennomsnittlig månedlig vekst på 18,5% i løpet av de siste 6 månedene, spesielt på grunn av den stadig mer regelmessige integreringen av artikler fra nyhetsaggregatorer.

Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon, eller for å oppdage vår annonsøren tilbyr reservert eksklusivt for forsvarsaktiviteter og assimilert til adressen metadefense.fr@gmail.com

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler