Den amerikanske hæren klargjør sine robotambisjoner på slagmarken

- Annonse -

Utviklingen av robotbaserte bakkekampsystemer har blitt en av hovedprioriteringene for den amerikanske hæren og dens stabssjef, general James C. McConville, som nylig erklærte at i fremtidige væpnede engasjementer, vil den amerikanske hærens første tap være roboter , ikke menn. Uten å benekte den sentrale rollen til soldaten på slagmarken, har den amerikanske hæren i flere år utviklet en global doktrine rettet mot å bruke robotiske landkampsystemer på en effektiv og sammenhengende måte, basert på en rekke kamproboter med komplementære evner. Og mer og mer vellykket i visjonen til amerikanske strateger.

Den amerikanske hærens robotflåte vil bli delt inn i 3 store familier av landkjøretøyer, Robotic Combat Light Vehicle, eller RCV-Light, med en masse på mindre enn 10 tonn og hvis tap er planlagt, RCV-Heavy på 30 tonn, tungt pansret og bevæpnet, spiller rollen som wingman av kampvognene som Skyborg-program for US Air Force jagerfly. Og for å evaluere effektiviteten, men også dens grenser, har den amerikanske hæren satt opp et team spesielt dedikert til dette oppdraget, Army Futures Command's Next Generation Combat Vehicle Cross Functional Team, som som navnet indikerer, er en del avU.S. Army Futures Command, en kommando spesialisert i forberedelse og teknologisk forventning om fremtidige kamper.

Robotisk slagmarksgeometri FLOT FLOR FLUA e1605025521676 Forsvarsnyheter | Bygging av pansrede kjøretøy | Militære droner og robotikk
Den amerikanske hæren klargjør sine robotambisjoner på Battlefield 3

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Bygging av pansrede kjøretøy | Militære droner og robotikk

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler