Hva er leksjonene fra krigen i Nagorno-Karabakh?

Med konflikten i Donbass, krigen som nettopp er avsluttet i Nagorno-Karabakh var en av de sjeldne konfliktene som involverte tunge statlige militære ressurser på begge sider av de krigførende de siste årene. Ny taktikk og nytt utstyr har blitt brukt massivt, noe som øker effektiviteten, men også deres begrensninger i et miljø med høy intensitet. Staber over hele verden har alle jobbet, siden starten av denne konflikten, for å analysere forpliktelsene og effektiviteten demonstrert eller ikke av hvert av disse utstyrsdelene. Uten å forutse konklusjonene som disse analysene vil kunne gi, er det imidlertid mulig å trekke konklusjoner angående bestemt utstyr og deres tilhørende taktikk, og invitere oss til å revurdere visse prioriteringer i trenings- og utstyrsprogrammene til moderne hærer.

Drones-Artillery-paret

den droner Vant aserere Nagorno-Karabakh-krigen? Vi må innrømme at de første ukene av konflikten Tyrkisk TB2 fikk veldig alvorlige slag til det armenske forsvaret, spesielt mot de tunge pansrede kjøretøyene og luftvernsystemene i forsvarssystemet Nagorno-Karabakh, og eroderte styrkene i en slik grad at den numeriske ubalansen til slutt ble uten løsning for Stepanakert og Jerevan. Men hvis dronene noen ganger utførte angrep med lett ammunisjon, slik som MAM-L, ser vi fra videoene publisert av Baku at flertallet av angrep kontrollert av droner fant sted ved bruk av artilleri, som det involverer mortere, haubitser, kanoner eller raketter.

Artilleri Aserbajdsjan Armenia | Artilleri | Jagerfly
Kommunikasjon mellom azerisk artilleri og rekognoseringsdroner var en av de avgjørende faktorene i denne krigen.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Arménie | Artillerie | Aviation de chasse

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

3 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler