Storbritannia for å investere 2,7 milliarder euro i sin ammunisjonsindustri

- Annonse -

Det er avslørende tegn på et lands sterke ønske om å ta tilbake tøylene i sitt eget forsvar. De siste månedene har flere kunngjøringer fra Boris Johnsons britiske regjering tydeligvis beveget seg i denne retningen, som f.eks den massive investeringen i Tempest-programmet, økningen i budsjettet til La Défense, og kunngjøringen av en ny klasse fregatter, Type 32, for å gjenopprette Royal Navy til sin status som den ledende europeiske marinen. Det er nettopp i denne sammenheng at kunngjøringen i dag finner sted. Faktisk kunngjorde den britiske regjeringen at den ville bruke minst 2,4 milliarder pund, eller 2,7 milliarder euro med gjeldende valutakurs, til modernisering av ammunisjonsindustrien og produksjonen.

Konkret vil britisk industri produsere 39 typer ammunisjon som brukes av British Armyden Royal Navy og kongelige Luftforsvaret, alt fra ammunisjon i liten kaliber for pistoler, automatgevær og maskingevær, til artilleri- og marineartillerigranater, inkludert kanongranater brukt på kampfly, helikoptre og pansrede kjøretøyer til dens majestets hærer. Ikke bare skal industrilinjene foreviges og moderniseres, men innsatsen vil også fokusere på modernisering av ammunisjonen i seg selv, og vi vet hvor aktuelt dette emnet kan være, spesielt innenfor feltet guidede granater og med ekstra fremdrift.

produksjon av marineskaller Forsvarsnyheter | Underleverandørkjede for forsvarsindustri | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger
BAe investerer £ 70 millioner i å modernisere infrastrukturen for ammunisjon

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Underleverandørkjede for forsvarsindustri | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler