Russisk S-70 Okhotnik stealth kamp drone testet med luft-til-luft missiler

Vestlendinger har ofte den uheldige vanen å gi sine egne taktiske og strategiske design på hærene og utstyret til andre land. Slik har mange militæreksperter og kommentatorer evaluert ytelsen til S-400-systemet ikke i sammenheng med integrert flerlags luftvernforsvar som det ble designet for, men isolert sett, skaper analyseskjevheter som betydelig endrer gyldigheten av konklusjonene som er lagt frem. Det samme gjelder for mange deler av utstyr i produksjon i Russland eller Kina, innen pansrede kjøretøyer, fly, skip og nedsenkbare fartøyer, og strategiske evner.

Det er denne noe narsissistiske tilnærmingen som er opphavet til den strategiske reverseringen som pågår, med på den ene siden Kina som har posisjonert seg på en bane for å være på lik linje med USA i 2035, og Russland som på noen få år har igjen blitt en sentral aktør i global geopolitikk, takket være noen få programmer som på egenhånd har forstyrret maktbalansen i Europa og Midtøsten, i begge tilfeller uten at vestlendinger kan forutse situasjonen før det kommer frem.

Okhotnik News Defense | Kampdroner | Militære droner og robotikk
Den første flyvningen til S1 Okhotnik-B fant sted 70. august 3

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Kampdroner | Militære droner og robotikk

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler