Den franske hæren avslører sine ambisjoner med TITAN-programmet

Den franske hæren og Generaldirektoratet for våpen (DGA) publiserte denne uken en videoanimasjon som presenterer hovedområdene for nåværende og fremtidig utvikling for luft-land-kampene til de franske hærene. Hvis i dag alle øyne, og det store flertallet av studiepoeng, er fokusert på fornyelsen av "midt"-segmentet, nemlig lette og mellomstore pansrede kjøretøyer, som mest sannsynlig vil bli utplassert i eksterne operasjoner, som en del av SCORPION-programmet, fornyelsen av den tunge komponenten av styrkene er nå planlagt innenfor en ny utpekt program TITAN.

TITAN er ikke i seg selv et nytt uavhengig program. Den representerer faktisk utvidelsen av SCORPIONs ambisjoner å møte teknologisk avanserte militære styrker som også har tunge ressurser, og som sådan integrerer ikke bare de nye programmene som vil se dagens lys mellom nå og 2035 til 2040, som de nye tunge pansrede systemet fransk-tyske MGCS, CIFS artilleri og indirekte ildsystem, også fransk-tysk, eller erstatningen for Tiger-helikopteret, men også alle midlene implementert av SCORPION, for å oppnå, til enhver tid, den beste taktiske løsningen for å møte fremtidens utfordringer engasjementer.

Videoen publisert denne uken av hæren, DGA og industripartnerne til SCORPION og TITAN-programmet

Konkret er TITAN avhengig av tre komplementære komponenter:


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | MBT kampvogner | Bygging av pansrede kjøretøy

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler