Piloter må fly mer for å redusere krasj, sier USAs militære flysikkerhet

I følge konklusjonene i en rapport fraUS National Commission on Military Aviation Safety (NCMAS), 43% av de 6000 luftulykkene som berørte amerikanske militærfly mellom 2013 og 2018 skyldtes dårlig kunnskap eller dårlig anvendelse av fly- og sikkerhetsprosedyrer fra flybesetninger eller vedlikeholdspersonell. Disse ulykkene krevde 198 amerikanske militærpersonelles liv, ødela 157 fly og kostet det amerikanske føderale budsjettet nesten 10 milliarder dollar.

Fortsatt denne studien, er disse hendelsene hovedsakelig knyttet til et utilstrekkelig antall flytimer for piloter og dårlige treningsprogrammer, noe som fører til en nedgang i kvaliteten på flybesetningene. Videre ville sistnevnte være for opptatt med tilleggsoppgaver, spesielt administrative, mens simulatortrening på sin side ville være dårlig overvåket og dårlig brukt, noen ganger føre til risikabel atferd under flyginger og føre til ulykker. Til slutt blir problemer i logistikkkjeden, som fører til mangel på flyvedlikehold, også fremhevet av NCMAS.

F35A fra US Air Force 15.17.26 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Militær trening og øvelser
Selv den svært moderne F35 slipper ikke unna flyulykker, 4 eksempler har allerede blitt ødelagt i ulykker, inkludert 3 som tilhører de amerikanske luftstyrkene.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Militær trening og øvelser

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbudet gjelder fra 10. til 20. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler