Det hvite hus ønsker å tredoble den amerikanske marinen til skipsbygging

Selv om han er bare uker unna å forlate Det hvite hus, Donald Trump er ikke klar til å gi slipp på presidentens privilegier, i et åpenbart politisk regnestykke, men som ikke mangler grunnlag. En av forpliktelsene til presidentkampanjen i 2016 var å ha, i 2030, en flåte på 350 krigsskip, hvor den i dag bare har 297. Men mellom vanskelige voldgiftssaker og budsjettforsinkelser tok dette prosjektet virkelig form for noen måneder siden. , i form av en ny plan for å styrke den amerikanske marinen kalt Navy 2045, som planlegger å har 2030 skip i 355 og 450 i 2045.

Innrammingsregningen dette programmet ble presentert i går i Washington, av Det hvite hus, forsvarsdepartementet og Pentagon, den amerikanske marinen er ikke integrert i denne triptyken. Og det minste vi kan si er at han er ambisiøs! Faktisk, dette prosjektet planlegger å øke bevilgningene til skipsbygging for den amerikanske marinen til 147 milliarder dollar i perioden 2021-2026, eller tredoble de 45 milliarder dollar som er planlagt så langt for samme periode. For 2021 alene planlegger den nye planen å bringe investeringene i dette området til 27 milliarder dollar, sammenlignet med 19 milliarder dollar som opprinnelig var planlagt, og å øke dette årlige beløpet til 33 milliarder dollar i 2026.

USS Fitzgerald Burke Destroyer US Navy Defense News | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militære marinekonstruksjoner
Ny plan krever å øke skipsproduksjonen for å bringe den amerikanske marinen til 355 kampskip innen 2030

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militære marinekonstruksjoner

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler