Naval Group og Belharra går tilbake til løpet i Hellas

I går snakket vi om tyngden av opinionen i forsvarsvedtak. I dag får vi vite at intensjonsavtalen som regjeringen til Kyriakos Mitsotakis skulle sende angående anskaffelsen av 4 amerikanske MMSC-fregatter, i stedet for FDI Balh @ rra fregatter fra Naval Group som Frankrike og Hellas diskuterte i fellesskap etter en intensjonsavtale som ble signert for et år siden, er ikke sendt. Faktisk, ifølge nettstedet, alltid veldig godt informert forsvarsanmeldelse.gr, ropet som denne regjeringsvedtaket reiste i media og i opinionen, førte til at greske myndigheter snudde kursen.

Årsakene til denne populære, mediemessige og politiske mistilliten er flere, og de som følger Meta-Defense kjenner allerede en stor del av dem. For det første har MMSC-er operative evner som er mye lavere enn de til en Belharra, og har verken en skrogekkolodd eller langdistanseluftvernmissiler som Aster 30, og ikke mer enn en radar som kan sammenlignes med Seafire 500. Konkret, hvor en FDI kan implementere luft- og marinetilgangsnektelsesboble 100 km radius, eller mer enn 15.000 2 km50, kan en MMSC med sine ESSM-missiler bare stråle til 4000 km, eller mindre enn 2 km4. Det tar derfor nesten XNUMX MMSC for å dekke den samme omkretsen av Egeerhavet som en enkelt Belharra. På den annen side kan FDI utplassere MdCN kryssermissiler, en strategisk evne for Athen for å holde Ankara i sjakk.

MMSC for Hellenic Navy Nei kostnaden er ikke E 2 milliarder det er dobbelt så mye Forsvarsnyheter | Militær sjøkonstruksjon | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger
Lockheed-Martins MMSC-er er forstørrede versjoner av US Navy's Freedom-klasse LCS

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Militær sjøkonstruksjon | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler