5 programmer for å styrke kapasiteten til de høye intensitetene til de franske hærene

Hvis hypotesen om høyintensivt engasjement, det vil si mellom teknologisk avanserte styrker med globale militære ressurser, for bare noen få år siden ble ansett som marginal, vil forverringen av internasjonale relasjoner og multiplikasjonspunktene av spenning som dukket opp på planeten, har gitt den betydelig kreditt. Dessverre, som påpeke stabssjefene for de franske hærene så vel som varamedlemmene stadig oftere er franske styrker ikke lenger dimensjonert eller utstyrt for å effektivt håndtere denne typen engasjement.

Utover volumet av styrker som er et spørsmål om langsiktig global planlegging, ser det ut til at noen få smart utvalgte programmer på egen hånd ville være sannsynlig å gjenopprette de franske hærenes avanserte evner for engasjement med høy intensitet, ved å trekke på BITDs kunnskap, innenfor en mer enn rimelig tidsramme og til en mer enn rimelig totalkostnad.

1- Mobil lukk luftvernsystem

Behovet

Fra Afghanistan til Mali har franske landstyrker utplassert på eksterne oppdrag de siste 25 årene nesten aldri måttet konfrontere fiendens lufttrusler, spesielt siden koalisjonene der Frankrike deltok hadde permanent kontroll. Imidlertid er denne luftoverlegenheten i dag langt fra garantert ved engasjement mot en stor militærnasjon, spesielt hvis den har et kraftig luftvåpen og et effektivt flerlags luftvernsystem, som Kina eller Russland.

GN IMSHORAD Forsvarsanalyse | Awacs og elektronisk krigføring | Hærens budsjetter og forsvarsinnsats
IM-SHORAD er et program designet raskt for å raskt styrke forsvarsevnene til den amerikanske hæren

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Awacs og elektronisk krigføring | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler