Amerikanske spesialstyrker opprettet arbeidsstyrke for sosial krigføring

Spesialstyrker er generelt de første enhetene som er utplassert i et operasjonsteater, og derfor de første som må forholde seg til den lokale oppfatningen av deres intervensjon. Denne oppfatningen blir nå regelmessig manipulert av påvirkningsoperasjoner utført av fremmede makter eller fiendtlige grupper via sosiale nettverk. Til Oberst Ed Croot, 1. spesialstyrke kommandokorpssjef i Fort Bragg i Nord-California, er det nå nødvendig for disse spesialstyrkene å også ha midler til å oppdage, identifisere og motvirke disse digitale massemanipulasjonsoperasjonene, takket være det han beskriver som "skall av innflytelsesartilleri."

I en tidligere artikkel valgte vi å definere denne typen militære aksjoner med begrepet «sosial krigføring».". Gitt de mange positive tilbakemeldingene som er mottatt på denne artikkelen og denne terminologien, vil vi derfor fortsette å bruke den. Social Warfare samler alle digitale operasjoner basert på bruk av sosiale nettverk og sosial viralitet for å skape en spesiell sosial kontekst, enten det er gunstig for alliert handling, eller tvert imot, fiendtlig mot alliert handling. krenkende handlinger.

US SOCOM Syria Defense News | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon | Konflikt i Mali
Amerikanske spesialstyrker er oftest de første som går inn i et operasjonsteater, og de siste som forlater det.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon | Konflikt i Mali

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

Alle

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler

Meta-Defense

GRATIS
UTSIKT