MBDA presenterer Skywarden, en veldig nyskapende visjon om kampen mot droner

Enten innen selve droner, eller i systemer som er ment å beskytte mot droner, er ikke europeiske industrier og hærer det kjent for å være i front på disse feltene. Det kan raskt endre seg med Skywarden-programmet, utviklet av det europeiske missilselskapet MBDA, som gir en visjon som er både effektiv og nyskapende på dette feltet, som sannsynligvis vil svare på mange spørsmål og tiltrekke mange væpnede styrker i årene som kommer.

Du trenger ikke å lete etter en kanon, et missil eller en laser, montert på et pansret kjøretøy, Skywarden er fremfor alt et modulært system av systemer, beregnet på å integrere og dynamisk kontrollere et stort panel av sensorer, soft-kill og hard-kill effektorer, for å overvinne denne trusselen, i all dens mangfold, fra MANNE droner til vandrende ammunisjon, inkludert mini-rekognoseringsdroner og svermer av droner. Dermed vil systemet være i stand til å stole på radar, elektro-optiske systemer og elektroniske deteksjonssystemer for å lokalisere og identifisere trusler; bruk signal- eller GPS-jammere for å forvirre droner; og bruke kanoner, laser- eller mikrobølgeenergivåpen og missiler for å eliminere droner fysisk.

mbda skywarden Nyheter Forsvar | Tyskland | Laservåpen og rettet energi
Skywarden integrerer et stort antall sensorer og effektorer som virker i det totale systemet i en modulær arkitektur

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Tyskland | Laservåpen og rettet energi

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler