Kan Frankrike og Europa komme tilbake i det mannlige droneløpet takket være NEURON?

Å si at Frankrike, og Europa generelt, har manglet bevissthet angående ankomsten av droner, og spesielt Medium Altitude Long Endurance eller MALE kampdroner, som MQ1 Predator, MQ9 Reaper, eller Tyrkisk Bayraktars TB2, ville være en dyp underdrivelse. Ikke bare måtte de alle utstyre seg i utlandet, i USA i de aller fleste tilfeller, men de er fortsatt i dag ute av stand til å bli enige om funksjonaliteten og finansieringen av Eurodrone-programmet, som er svært sannsynlig å se dagens lys selv omen ny generasjon kampdroner, mye mer effektiv enn det som for tiden er i tjeneste, vil begynne å utstyre de amerikanske og kinesiske hærene.

Disse neste generasjons droner, som vil ta i bruk i andre halvdel av 2020-tiåret for å erstatte American Reaper eller Chinese Wing loong, vil faktisk kombinere den store autonomien og bæreevnen til nåværende MANN-droner, med sniking og hastighet prototyper av kampdroner som X-47 eller Sharp Sword. Lettere og billigere enn tunge droner som den russiske S70 Okhotnik B eller US Navy's MQ25 Stingray, vil de muliggjøre overvåking og streikeoperasjoner selv i svært omstridte miljøer. I tillegg, med marsjfart i størrelsesorden Mach 0,8 og en autonomi i 40 timers rekkevidde som nå, vil de tilby et mye bredere spekter av handlinger, og sterkt reduserte transitttider, noe som gjør det mulig å distribuere dem fra fjernere baser.

Kampdrone legger ut på CH 7 Forsvarsanalyser | Internasjonalt teknologisk samarbeid Forsvar | Kampdroner
Den kinesiske luftfartsindustrien er veldig aktiv i utviklingen av nye kampdroner, enten det er MALE, angrep eller supersoniske, og til og med innebygde.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO metaforsvar 114 analyserer forsvar | Internasjonalt teknologisk samarbeid Forsvar | Kampdroner

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler