Naval Group FDI Belharra handikappet av VLS Sylver i Hellas

- Annonse -

Fornyelsen av den greske fregattflåten er i dag en av de viktigste og viktigste kontraktene som tildeles på den europeiske og internasjonale scenen angående overflatestridende. Med et mål om å anskaffe 4 skip, moderniseringen av de 4 Meko 200 HN og ønsket om å anskaffe eller leie 2 fregatter på svært kort tid for å svare på umiddelbare sikkerhetsutfordringer i Egeerhavet, tiltrekker Athen ønske fra både europeiske og amerikanske produsenter. I denne konkurransen, Sjøgruppe FDI Belharra var inntil nylig et skritt foran sine konkurrenter, siden Paris og Athen hadde signert et forpliktelsesbrev for anskaffelse av to av disse skipene for 18 måneder siden. Men i dag har denne konkurransen fått en helt annen og mye mer åpen dimensjon, og FDI, men veldig effektiv, må kjempe hardt for å plassere seg mot sine europeiske konkurrenter.

Som alltid blir informasjon fra franske næringer slyppet inn og mer gjennom Hellas enn gjennom franske produsenter selv. Men ifølgeinformasjon samlet av våre hellenske kollegaer, er det franske tilbudet basert på 4 FDI bevæpnet med 4 VLS Sylver 50 som er i stand til å implementere 32 luftvernraketter Aster 15/30 et MICA VL NG, samt 8 MM40 Exocet anti-ship missiler, en Strales 76mm kanon, et CIWS RAM-system og en komplett anti-ubåt krigsføringssuite med Kingklip skrogsonar og CAPTAS-4 slept ekkolodd. Radaren er ingen ringere enn Thales høyytende SeaFire, en EASA-plate-radar uten sidestykke i Europa.

SeaFire 500 Thales Defense News | Militære marinekonstruksjoner | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger
Thales Seafire 500 Radar som vil utstyre FDI er en av de mest avanserte radarene for å utstyre denne typen fartøy uten konkurranse i Europa.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Militær sjøkonstruksjon | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler