US Air Force rykker av og gjentar sin troskap til F35-programmet .. ifølge Lockheed

"F35 er og forblir hjørnesteinen i det amerikanske luftforsvaret i dag og i morgen." Slik presenterte general Charles Q. Brown F35-programmet i anledning pressekonferansen etter Air Force Associations Aerospace Warfare Symposium, for å få slutt på rapporter om at det amerikanske flyvåpenet vurderte å designe et nytt fly som var billigere og mer effektiv enn F35 for å erstatte sin F16-flåte som nådde slutten av sitt potensial.

Åpenbart måtte budskapet hamres inn, for å ikke etterlate noen tvil i hodet til potensielle fremtidige kjøpere av F35 på den internasjonale scenen angående bærekraften til programmet, og dets effektivitet. Det ser faktisk ut til at General Brown metodisk har tatt frem alle markedsføringsargumentene for denne enheten, nemlig dens tilhørighet til 5. generasjon, dens datafusjon og dens sniking, alle funksjoner presentert som essensielle i det 21. århundre. Det er sant at med eksport av nesten 300 enheter i severdighetene til Sveits, Finland, De forente arabiske emirater og til og med Canada, virker det uaktuelt å torpedere Lockheeds sjanser ved å fremheve den dårlige ytelsen til enheten, eller dens umåtelige liste over defekter og funksjonsfeil. Og med god grunn, forfatteren av artikkelen som presenterer disse elementene og publisert av nettstedet BreakingDefense.com er ingen ringere enn Lockheed !

Elephant waf F35 USAF Defense News | Jagerfly | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon
Et sterkt symbolsk bilde, marsjen til US Air Force F35A-elefantene. Målet med dette bildet er helt klart å forsterke aspektet av kraft, men også pålitelighet, til F35A, og det er ikke overraskende at Lockheeds kommunikatører valgte det for å illustrere deres sponsede artikkel

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Forsvarsinstitusjonell kommunikasjon

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler