Den amerikanske hæren formaliserer bestillingen av IVAS intelligente infanteribriller

Da den ble lansert i 2018, programmet Integrated Visual Augmentation System, eller IVAS, smart infanteribriller gjorde mange observatører skeptiske, også innen den amerikanske kongressen. Bare 3 år senere har resultatene oppnådd av Microsoft og deres HoloLens-teknologi åpenbart fullført å forføre hodene til den amerikanske hæren, som nettopp har varslet Redmond-giganten en 10-årskontrakt, derfor 5 faste år og 5 ett-års opsjoner, for design og produksjon av et udefinert antall IVAS-systemer, snakker vi om mer enn 40.000 21,88 systemer, for et totalt beløp begrenset til XNUMX milliarder dollar. I tillegg til den amerikanske hæren, deltar også US Marine Corps og US Special Forces i denne kontrakten.

Det skal sies at IVAS har noe å appellere til. Med en kampautonomi på 8 timer lar systemet stridende ha tilgang til en tidligere utenkelig mengde informasjon. I tillegg til det holografiske siktekorset koblet til soldatens våpen, gjør IVAS det mulig å fange og utveksle posisjons- og identifikasjonsdata for mål og vennlige enheter, identifisere utstyr og ansikter, presentere i sanntid videoer som kommer fra droner eller andre systemer , eller kunstig intelligens-grensesnitt for å behandle dataene. Når det gjelder simulering, lar IVAS motstandere vises i virkeligheten for å øke, for å sette soldaten i en enestående fordypning, mens han er på bakken.

IVAS2 Forsvarsnyheter | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Samarbeidsforpliktelse
sluttbrukere har blitt integrert i utviklingsteamet fra starten av prosjektet for å designe utstyr som oppfyller militærets forventninger og behov

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheter | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Samarbeidsforpliktelse

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler