Tyrkisk industri kan kjøpe 50% av den ukrainske motorprodusenten Motor Sich

dans en artikkel fra 12. mars, spådde vi at etter nasjonaliseringen av den ukrainske luftfartsmotorprodusenten Motor Sich besluttet av president Zelensky for å forhindre overtakelsen av det kinesiske selskapet Skyrizon, kunne Kiev flytte nærmere Ankara i dette området. Faktisk tilsvarte underskuddet i industriell aktivitet til den ene behovene i dette området av det andre, den tyrkiske luftfartsforsvarsindustrien er autonom i mange områder, bortsett fra motoriseringen, som hindrer mange av programmene, både droner og helikoptre , transportfly samt den nye generasjonen T-FX jagerfly. Denne hypotesen ser nå ut til å ta form, ifølge informasjonen avslørt av informasjonssiden Chas News, med henvisning til kilder nær ukrainske myndigheter.

Faktisk kunne Tyrkia, via sin luftfartsindustri, dermed erverve 50 % av aksjene i det ukrainske selskapet som sysselsetter 20.000 XNUMX ansatte, en transaksjon tilsvarende den som skulle finne sted med kinesiske selskaper. Det opprinnelige målet, for Ankara, ville være å produsere motorløsninger for sine helikopterprogrammer som i dag er alvorlig handikappede av amerikanske sanksjoner på dette området. Motorisering av kampdroner, for eksempel Akinci eller den fremtidige TB3 som må operere fra Anadulu-klassens helikopterskip, vil også være en prioritet for den tyrkiske luftfartsindustrien, akkurat som for TRJ 328 regionale transportfly avledet fra tyske Dornier 328.

TF X Defense News | Jagerfly | Transport Luftfart
Motoriseringen av den nye generasjonen T-FX kampflyprogram er fortsatt hovedhindringen for fortsettelsen, og oppkjøpet av 50 % av Motor Sich kan utgjøre en mulighet for Ankara, selv om det ukrainske selskapet strengt tatt ikke er en spesialist på kampfly turbojetfly.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Transport Luftfart

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

Alle

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler

Meta-Defense

GRATIS
UTSIKT