Den amerikanske marinen eksperimenterer i stor skala med samarbeid mellom skip og autonome systemer

Selon Admiral Gilday, Chief of Naval Operations of the US Navy, øvelsen der den tunge ødeleggeren USS Michael Monsoor (Zumwalt-klassen), 4 ødeleggere av Burke-klassen, 2 Littoral Combat Ship, USS-ubåten USS Hampton og LPD USS Anchorage, samt de to robotskipene Sea Hunter og Seahawk (i resepsjonsillustrasjonen med USS Monsoor i bakgrunnen), utenfor kysten of California, representerer et avgjørende skritt i implementeringen av samarbeid mellom automatiserte systemer og pilotsystemer for den amerikanske marinen, og vil sterkt påvirke selve oppfatningen av utviklingen av den amerikanske flåten i årene fremover.

Døpt Pacific Fleet's Unmanned Systems Integrated Battle Problem 21, denne øvelsen, som også samler P8A Poseidon maritime patruljefly, EA18G Growlers, samt MQ-8B Fire Scout og MQ-9 Sea Guardian droner, har som mål å la et skip (Destroyer, LCS eller SSN) ødelegge et identifisert mål og plassert ved et ubemannet system utenfor horisonten. Det store antallet skip og droner som er involvert vil gjøre det mulig å evaluere alle mulige interaksjoner, og å gi en stor mengde avgjørende informasjon for fremtiden til den amerikanske marinen, som vet at den må stole på robotskip og droner for å møte utfordringen pålagt av volumet av marinestyrker fra det kinesiske folkets frigjøringshær. I tillegg vil denne øvelsen teste Super Swarm-prosjektet ledet av Office of Naval Research, rettet mot å implementere en sverm av droner fra et skip, en teknologi som er spesielt egnet for å eliminere tilgangsnektelsessystemer.

USS Michael Monsoor Defense News | Sjødroner | Militær trening og øvelser
USS Michael Monsoor er den andre ødeleggeren i Zumwalt-klassen. Den amerikanske marinen ønsker å gjøre den til spydspissen for sin bemannede ubemannede samarbeidsstrategi i årene som kommer

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Sjødroner | Militær trening og øvelser

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler