US Air Force Skyborg autonome drone gjør sin første flytur

Den første dronen utstyrt med Skyborg-systemet US Air Force Autonomy Core System gjorde sin jomfrutur 29. april på Tindal Air Force Base i Florida. For anledningen ble UTAP-22-dronen fra Kratos-selskapet utstyrt med Skyborg for å sikre styrings-, navigasjons- og kontrollfunksjonene til enheten, uten at en pilot har kontroll over enheten på en ekstern måte i dag for kampdroner som Predator eller Reaper. Flyturen, som varte i 2 timer og 10 minutter, gjorde det mulig å validere hovedfunksjonene til Skyborg-systemet, nemlig å kontrollere flyet til dronen og holde den i flykonvolutten, manøvrere enheten og sikre navigasjon og sikkerhet .

Dette er utvilsomt et viktig skritt for dette US Air Force-programmet, som tar sikte på å utstyre en familie med potensielt forbrukbare kampdroner som en del av programmet Autonomous Attritable Aircraft Experimentation. følge F35A og F-15EX kampfly og utføre oppdrag som er for farlige for piloterte fly. Målet, innen noen få år, er å la en pilot kontrollere en eller flere kampdroner samtidig som han sikrer pilotering og oppdragskontroll av sin egen enhet, som programmene Australsk lojal vingmann et Britisk LANCA.

Boeing Australia Loyal Wingman Concept News Defense | Automatisering | Jagerfly
Prototypen til det australske Loyal Wingman-programmet som ble utviklet med Boeing, gjorde sin første flytur i mars 2021.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Automatisering | Jagerfly

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler